Blog 2

Promofilmpje

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de super leuke reacties op onze eerste vlog & blog! Wij hopen dat jullie enthousiast zijn geworden om zelf ook een keer een lekkere Piadina te maken. Heb jij vragen/opmerkingen dan kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen en mocht jij zelf een recept hebben waarvan je denkt dat is leuk voor de Pittige Dames om een tutorial over te maken laat het ons dan weten!

Afgelopen week heeft Jop Zondag aka Plankgast. de eerste beelden opgenomen voor onze promofilm. De sneakpreview van onze promofilm kan je nu hierboven in het filmpje kijken! Volgende week gaat Jop ons nog filmen op locatie zodat het filmpje compleet is en dan krijgen jullie hem ook te zien! De promofilm willen wij gaan gebruiken om te pitchen op festivals. Op die manier hopen wij met Brum (de naam van onze truck) een plekje te kunnen bemachtigen op oa. Paaspop, Pinkpop en Lowlands.
Afgelopen zomer hebben wij met ontzettend veel plezier op diverse foodtruck festivals en dance evenementen gestaan, we hebben erg veel ervaring op kunnen doen en heel erg genoten! Komend jaar hopen wij weer met onze Brum aanwezig te mogen zijn bij alle leuke foodtruck festivals en dance evenementen maar het is natuurlijk nooit verkeerd een nieuwe uitdaging te zoeken. Want hoe gaaf zou het zijn om mensen blij te kunnen maken met ons eten op Pinkpop of op Lowlands? Duimen jullie straks met ons mee als het filmpje af is?

Nu het buiten steeds kouder begint te worden moeten wij de gerechten die we verkopen in de truck ook een klein beetje aanpassen. Over het algemeen hebben wij daar normaalgesproken niet zo veel moeite mee. Doordat wij werken met een wisselend menu zijn wij erg flexibel in de gerechten die we maken. En daarnaast zorgen wij er altijd voor dat onze gerechten goed aansluiten bij het evenement waar wij staan en bij de doelgroep!
Morgen (vrijdag 25 november) kan jij onze truck vinden bij het Late Night Shopping Event in hartje 's-Hertogenbosch. Jeeeehhh eindelijk staan we weer in onze hometown. Altijd leuk als we dicht bij huis staan want dan komen er veel bekenden smikkelen van onze gerechten. Tijdens het gezelligste shopping event van het jaar zijn alle winkels geopend tot 23:00. De winkeliers hebben diverse leuke acties en speciale kortingen bedacht die alleen tijdens deze avond gelden. Onze Brum staat midden op de markt dus je kan ons echt niet missen. Tijdens deze gezellige avond verkopen wij heerlijke warme ambachtelijke broodjes en snacks. Dus heb jij morgen avond niets te doen? Kom dan even een kijkje nemen en vergeet vooral niet om iets lekkers te halen bij ons! Kijk voor meer informatie op; http://www.latenightshopping073.nl

Zaterdag verzorgen wij eerst een privé partij in Berkel en Rodenrijs en daarna rijden we snel terug naar Berlicum om daar de dansende menigte van De Foute Party van Balkum te voorzien van lekker eten. Een erg divers weekend zoals jullie wel kunnen lezen maar dat maakt het ook juist zo leuk. Onze dagen zijn nooit het zelfde en doordat wij elke opdracht zien als een uitdaging zorgen wij er voor dat wij altijd het beste uit ons zelf halen!

Benieuwd naar meer? Hou dan goed onze Facebook in de gaten!
Fijn weekend alvast en tot de volgende keer! 

de pittige dames op uw evenement?

neem contact op