Blog 4:

Nieuw seizoen

Nog maar een paar weken en dan gaat het festival-seizoen weer beginnen! We hebben er ontzettend veel zin in en we kunnen niet wachten om met onze Brum weer door heel Nederland te reizen! De afgelopen weken zijn wij al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor komend seizoen, vandaar dat wij al een tijd geen nieuwe blog meer hebben geschreven. Maar wees niet getreurd , we hebben ons voorgenomen om meer te gaan bloggen&vloggen.

Een nieuw seizoen = nieuwe gerechten!
En nieuwe gerechten betekend natuurlijk brainstormen samen. Nou ik kan je vertellen dit ging redelijk soepel. Zoals ik al eerder aangaf zijn wij 24/7 bezig met eten dus het is voor ons geen enkel probleem om nieuwe gerechten te bedenken.
Een middagje brainstormen zorgde er uiteindelijk voor dat we flink wat nieuwe lekkere gerechten hadden bedacht.
Maarja, nu kan je het wel zelf erg lekker vinden maar wat vindt de rest van Nederland ervan?
Wij besloten om een proeverij-middag te houden met nieuwe gerechten voor onze truck. 
We hadden een aantal mensen uitgenodigd die de gerechten zouden beoordelen en zo konden wij precies zien wat wel/niet in de smaak viel!

Vorige week was het dan zo ver. De zon scheen heerlijk en we hadden er zin in.
Al twee dagen stonden we in de keuken om de gerechten voor te bereiden en we waren erg benieuwd wat de gasten van de gerechten zouden vinden!
4 uur, 18 gerechten en flink wat wijntjes later kregen we de uitslag te horen van de gasten. Grappig om te zien dat veel mensen het toch wel met elkaar eens waren over de gerechten. Ik kan nog niet alle gerechten verklappen die wij gaan maken komende zomer omdat sommige dingen nog aangepast moeten worden maar ik kan wel alvast een tipje van de sluier geven!
Hier komen ze;

  • Cubano; Zuid Amerikaanse sandwich 
  • Italian Meatballs met een heerlijke arrabiata saus, parmezaanse kaas en brood
  • Duck Gyoza; japanse dumping gevuld met pekingeend, hoisinsaus en komkommer
  • Pittige Dames kroketjes

Ben jij benieuwd naar meer ? Hou dan goed onze Facebook in de gaten!
Tot de volgende keer!

de pittige dames op uw evenement?

neem contact op