wie zijn de

pittige dames

Pittige Dames Foodtruck verzorgt een culinaire invulling op festivals, evenementen en privé partijen. Door gebruik te maken van uitsluitend ambachtelijke en eerlijke producten, kan Pittige Dames streven naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit vinden wij van Pittige Dames erg belangrijk, omdat producten met passie en liefde moeten worden behandeld, maar alsnog wel betaalbaar moeten zijn.

over de Dames

2 vriendinnen die samen een eigen onderneming beginnen. Dat zie je wel vaker natuurlijk. Maar 2 vriendinnen die al jaren samen hebben gewerkt en ook nog eens dezelfde passie delen, dat horen wij niet vaker!

Een enorme passie voor horeca, ja dat hebben wij allebei. Niet alleen achter de schermen maar ook voor de schermen. Die passie is al lang geleden ontstaan bij ons. Toen wij klein waren fantaseerde we al over het hebben van een eigen horeca-onderneming. 

Een aantal jaar hebben wij veel ervaring op mogen doen tijdens het werken op festivals en evenementen. Wij hebben veel verschillende festivals en evenementen meegemaakt en dit heeft er ook voor gezorgd dat onze gezamenlijke passie alleen maar groter werd.

Toen wij op een ochtend het prachtige Lowlands terrein in Biddinghuizen op liepen om een ontbijtje te scoren voordat we moesten gaan werken, kwamen wij helaas tot de conclusie dat het aanbod qua ambachtelijke broodjes en dergelijke erg klein was. Natuurlijk kan je overal een frietje, hamburger of een portie spareribs halen, maar een ambachtelijk vers broodje konden wij nergens vinden..
Dit bracht ons op een idee en zo hebben wij er voor gezorgd dat onze droom werkelijkheid werd! 

 

pikant

De Pittige Dames staan voor PIKANT: Passie, Innovatief, Kundig, Ambachtelijk, Nieuw(bakken) en Talentvol. Door middel van een foodscan worden alle producten die Pittige Dames Foodtruck verkoopt tegen deze belangrijke kernwaarden gehouden. Als het product aansluit op al deze kernwaarden, dan is het goed genoeg om op de menukaart te komen.

Al met al draait het bij de Pittige Dames Foodtruck om een unieke smaakbeleving met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

On tour

assortiment

Het assortiment bestaat uit diverse ambachtelijke gerechten uit de Wereldkeuken.
Onze gerechten kan je het beste omschrijven als Soul&Comfort food.

De gerechten worden aangepast voor elk event, zodat de gerechten aansluiten bij de doelgroepen.

de pittige dames op uw evenement?

neem contact op